За нас

Mouse House е нашата къща за гости вече с две локации в топ центъра на Пловдив- само на няколко стъпки от най- големите забележителности.

След изключителния успех на бирения ни бар „Котка и Мишка”, който се оказа в основата на прераждането на Капана, решихме да създадем естествено продължение на бохемските вечери. Направихме не само места за наспиване. Това са местата, където самите ние бихме отседнали. Стаите и апартаментите ни въплъщават идеята за приятен бавен живот.

С изключително уважение реновирахме вътрешната част на две 100-годишни къщи – едната в Капана, а другата в пресечка на Главната пешеходна улица. Благодарение на талантливите пловдивски архитекти Архабитс при нас ще усетите вниманието към всеки детайл. Създадохме обзавеждане, което е почти изцяло ръчна авторска изработка. Опитахме се да съхраним духа на сградите, като в същото време въплътихме нашата огромна страст към дизайна, за която мнозина знаят от Котка и Мишка. Именно препратка към нашия първи проект е и името – Къщата на Мишката.